Anuncisgratis.cat

INICI > Ocupacions - Serveis > ServeisEn castellano

Oncologiaintegrativa.cat: Prevenció i tractament complementari del càncer
Oncologiaintegrativa.cat: Prevenció i tractament complementari del càncerPer a un pacient de càncer i per a la seva família, superat el xoc inicial del diagnòstic i el dol que a posteriori i necessàriament l’acompanya, posar-se mans a l’obra és de vital importància. Iniciar-se però en la vida anticàncer, però, seria el més semblant a trobar-se en un camp de batalla amb una multitud de fronts oberts. Tot són dubtes i preguntes al voltant de l’alimentació, dels suplements i de la fitoteràpia, de les fonts fiables d’informació, de la correcta realització de tècniques complementàries, etcètera.
A oncologiaintegrativa.cat sabem que no hi ha dos pacients que tingueu les mateixes necessitats. Us oferim a tots, però, un acompanyament, un assessorament i un entrenament en allò que pugueu necessitar.
Això és el coaching anticàncer: un procés progressiu de canvi per a assolir objectius de salut en el pacient de càncer, per passar d’una situació actual no satisfactòria a una de desitjada i més funcional. Facilitem que el pacient canviï de perspectiva: de veure’s incapaç d’afrontar el seu problema de salut a esdevenir una persona autònoma i responsable de tenir cura de si mateix. Perquè no és el mateix tenir una malaltia que ser i sentir-se malalt.

PRIMERA VISITA GRATUÏTA

Comentaris

PRIMERA VISITA GRATUÏTA

49.00 euros

Oncologiaintegrativa.cat

Barcelonès

662905140

Carrer de la Mercè, 56 baixosLa teva adreça d'email:

En prémer a Enviar email estàs acceptant els nostres Termes i condicions.

INICI > Ocupacions - Serveis > Serveis
Informació

Pàgina principal
Mapa del web
Termes i condicions


Serveis

Cercador geogràfic
Gestor d'anuncis


Contacte© Anuncisgratis.cat